Hoe stralend ben jij?

Vul de vragenlijst in en ontdek direct hoe stralend jij op dit moment bent!

Weet je je punten? Ontdek waar jij op dit moment staat.

Let op: Na dat je jouw gegevens hebt verstuurd, krijg je een scherm waarin jij jouw score kunt ophalen! 

Tussen de 0 en de 9 punten?

Oeps! Je bent veel te weinig een Stralende Vrouw. Het lijkt alsof je je leven laat beheersen door angsten. Wie is voor jou belangrijk? Heel waarschijnlijk zet je anderen op de eerste plekken in je leven en is de mening van hen voor jou veel te belangrijk. 

Zorg dat je de  geheimen van Stralende Vrouwen snel eigen gaat maken door naar het event voor Stralende Vrouwen te komen of ontvang als eerste het boek De 7 geheimen van Stralende Vrouwen door het boek alvast te bestellen.

Tussen de 10 en 19 punten?

Helaas ben je niet zo stralend als je zou kunnen zijn! Je laat jouw angsten en overtuigingen nog te veel jouw leven bepalen om authentiek te kunnen zijn. Waarschijnlijk denk je te veel in beperkingen in plaats van in mogelijkheden en ken je je eigen grenzen nog niet goed genoeg. 

Zorg dat je bij het event Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders bent of bestel het boek De 7 geheimen van Stralende Vrouwen ontrafeld!

 

 

Meer dan 20 punten?

Gefeliciteerd! Je bent een Stralende Vrouw.

Je weet wat je wilt en je weet hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Je kent de meningen van anderen maar weet dat die geen invloed hoeven te hebben op hoe jij je voelt. Je leeft vanuit mogelijkheden in plaats van vanuit beperkingen en je geniet volop. Ook als het soms even tegenzit. 

 

Wil jij als een van de eerste het boek “De 7 geheimen van Stralende Vrouwen” in huis hebben?

Begin voor de zomer nog met het elke dag stralen!