Nature

In 1 sessie van mijn muizen angst af!

Ik had sinds mijn kinderjaren een enorme angst voor muizen. Die angst heeft echt een impact op mijn leven gehad. Als ik bijvoorbeeld met mijn kinderen naar een filmpje zat te kijken en er was opeens een muis in beeld, dan was ik letterlijk vertrokken. Als ik aan het hardlopen was en ik dacht dat ik een muis hoorde of zag, draaide ik direct om en rende zo snel mogelijk naar huis.  Ik heb er alles aan gedaan om ‘normaal’ te reageren op muizen maar niets hielp. Totdat ik bij Esther ben geweest.

Tot mijn stomme verbazing kan ik nu naar een filmpje kijken en attenderen mijn kinderen me erop dat er een muis te zien is. Ik merk het eigenlijk niet eens op. Ik ben al naar een tuincentrum geweest, waar ik voorheen eigenlijk niet meer naar toe durfde, en heb nu zelfs naar de dozen met plaatjes van muizen erop staan te kijken. Het klinkt misschien als heel normaal, maar dat was het voor mij echt niet. Ik was echt als de dood. En nu reageer ik ’normaal’.

Ik ben daar enorm blij mee, maar ben er vooral enorm door verrast. Want eerlijk gezegd geloofde ik er niet echt in: in 1 sessie van mijn angst afkomen. En toch is dat precies wat er gebeurd is. Ik moest natuurlijk wel 21 dagen naar een audio opname luisteren van 17 minuten, maar dat deed ik voor het slapen en ik sliep er ook nog eens kei goed door. Als ik zie hoeveel last ik, en mijn gezin, van mijn angst hadden en hoe vrij ik nu ben, kan ik het echt iedereen aanraden die ook last heeft van een angst of iets anders waar je al veel te lang mee worstelt. Esther is super goed in wat ze doet, ze is aardig, geïnteresseerd in je en zorgt dat je je thuis voelt bij haar. Het allerbelangrijkste is natuurlijk: Esther verandert je supersnel.

Een Rapid Transformational Sessie met Esther doe je als je alles gedaan en geprobeerd hebt.. of eerder natuurlijk.