Ik ga naar de sportschool en ben gestopt met snacken, echt een wonder!

De kast waar al het lekkers inzit blijft dicht

Ik vind de Rapid Transformational Sessie met Esther echt een wonder. Ik ging naar Esther, omdat ik worstelde met twee dingen: mijn geen zin in de sportschool hebben en mijn ongewenst snacken.

Ik wilde weer zin hebben in de sportschool en ik wilde minder snacken, omdat dat goed is voor mijn gezondheid. Ik ga sinds mijn bezoek aan Esther 2 à 3 keer per week naar de sportschool en ben nu dus echt mijn abonnement aan het gebruiken terwijl ik er hiervoor niets mee deed. Ik ga nu naar de sportschool zonder dat ik mezelf er heen moet sturen. Ik ga omdat ik er echt zin in heb!

Als het gaat om het snacken is het echt net zo fantastisch. Ik snack eigenlijk niet meer. De kast waar al het ‘lekkers’ inzit blijft dicht. En ik doe het zonder moeite. Het is voor mij echt een wonder.

Het is precies wat ik wilde en eerlijk is eerlijk het is veel meer dan ik verwachtte. Wie gelooft het nu dat je in 1,5 uur en door het 21 dagen luisteren naar een 15 minuten durende opname van Esther dit resultaat kan bereiken? Ik voel me super goed en ben zo enorm blij dat ik nu ‘gewoon’ naar de sportschool ga en niet meer snack.

Esther is een super blije en enthousiaste vrouw. Ze is wijs, geïnteresseerd en stelt je enorm op het gemak. Hypnose klinkt als iets engs, maar in een Rapid Transformational Sessie merk je eigenlijk niet dat het hypnose is. Je kan gewoon praten met Esther en de controle blijven houden. Er is niets engs aan, integendeel. Ik ben supersnel veranderd op de punten die voor mij belangrijk waren. Wanneer iemand mij vertelt dat hij of zij al heel lang worstelt met iets, adviseer ik hem of haar om direct een afspraak met Esther te maken voor een Rapid Transformational Sessie. Esther zorgt ervoor dat je stopt met wat je niet wil doen en toch blijf doen en dat je start met dat wat je juist wel wilde maar niet deed! In 1 gesprek!