Geen categorie

Super snelle transformaties: het kan!

Ik hou van veranderen. Ik hou van het veranderen van oude patronen en van het aanleren van nieuwe patronen. Ik hou van het sterker maken van vrouwen en het reduceren van hun onzekerheid, angsten en minderwaardigheidsgevoelens. Ik doe niets liever dan vrouwen helpen om het leven te leiden wat ze echt willen leiden.

En dat gaat hartstikke goed. En het kan nog beter. Nog sneller. Heel veel sneller. Door gebruik te maken van onze hersengolven die we ook hebben als we jong zijn. Als we jong zijn, van 0 tot 7, leren we het meest. Dat komt doordat we dan alpha hersengolven hebben. Nu hebben we die niet meer en is leren lastiger voor ons. Maar we kunnen door ontspanningstechnieken makkelijk in alpha hersengolven komen. En als we dat kunnen kunnen we oude patronen makkelijk laten gaan en nieuwe patronen installeren. Hoe dat gaat heb ik deze zomer geleerd bij Marissa Peer. De methode heet Rapid Transformational Therapy. Het zorgt ervoor dat je in 1 – 3 sessies angsten kunt laten gaan en nieuwe patronen supersnel kunt aanleren. En dat is toch precies wat jij ook wilt.

Ik ben in ieder geval super trots dat ik mijn certificaat gehaald heb en jou nu ook nog sneller kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *