Geen categorie

Officieel erkend RTT (Rapid Transformational Therapy) Therapist, de 12e in Nederland!!!

Ik ben super trots dat ik na ruim 15 jaar ervaring als coach voor vrouwen die worstelen met ongewenste zaken in hun (privé of werk) leven RTT mag toepassen in mijn coaching. De 12e in Nederland! Dit gaat een enorme versnelling betekenen in de levens van mijn klanten zoals het ook voor mij deed.

Het is mijn passie om vrouwen te veranderen:

 • om ze te versterken
 • om ze te empoweren
 • om ze te laten stralen
 • om ze in zichzelf te laten geloven
 • om zichzelf waardevol te vinden
 • om ze het leven te laten creëren waar ze ZELF voor kiezen in plaats van anderen

Ik word daar zelf enorm blij van en word nog blijer wanneer ik mails en cadeautjes krijg van vrouwen die geen last meer hebben van hun minderwaardigheidsgevoelens, hun verlangen naar suiker, hun zichzelf klein maken of hun in de steek gelaten worden gevoelens.

Vrouwen komen naar mij als ze alles al hebben geprobeerd. Ze zijn naar workshops geweest, zijn in therapie geweest of hebben pillen geslikt. Het hielp niet! En precies dan horen ze van mij, de vrouwen empowerer. Ik weet wat het is om jezelf niet gewaardeerd te voelen, jezelf klein te voelen, je niet goed genoeg te voelen en altijd maar ja zeggen. Ik weet hoe het voelt om aangevallen te worden omdat je anders bent dan anders, om te verlangen naar suiker om niet te hoeven voelen en om afgesneden te zijn van diegenen waar je het meest van houdt. Daarnaast heb ik een enorm verlangen om kennis op te doen om steeds beter te begrijpen wat we doen en waarom we dingen doen zoals we dat altijd al deden.  Ons brein kan zoveel meer dan we ooit gedacht hebben.

En precies daar sluit RTT geweldig op aan. In RTT maken we gebruik van de alfahersengolven die we ook als kind gebruikten, waardoor we overal ja tegen gezegd hebben. In RTT zeggen we ja tegen wat we werkelijk willen en sluiten we af wat we niet meer willen. Door gebruik te maken van hypnose kom je supersnel tot inzicht en RTT is dan ook werkelijk een super snelle transformerende manier om af te komen van waar jij last van hebt en te starten met wat jij wilt! Ik heb dan ook vrouwen zien transformeren van angstig naar moedig, van onzeker naar super zeker en van verlangend naar suiker naar ongeïnteresseerd in suiker.

Ik werk incompany bij bedrijven en in de omgeving van Breda voor 1-op-1 sessies en workshops. Daarnaast doe ik RTT sessies via Zoom. #RTTWORKS

Blijf niet langen hangen in twijfel, uitstel of angst. Neem nu contact met me op en bereik super snel wat jij wilt! Mail me!

Esther

PS begin op 8 en 9 November geef ik een workshop over zelfvertrouwen. Hierin krijg je enorm veel inzicht in redenen van jouw niet altijd consistent zelfvertrouwen en zorg ik dat je zelfvertrouwen enorm groeit! Meer weten?

————————————————-ENGLISH————————————–

Hi, I am Esther and I am so glad that you found me. I am so proud that after 15 years of coaching women who struggle with unwanted issues in their (private and/of work) life I am permitted to use RTT in my coaching. This is going to give an enormous acceleration in the lives of my clients as it did for me.

It is my passion to transform women:

 • into empowered women
 • intro strong women
 • into sparkling women
 • into self believing women
 • into believing that they are enough
 • into women who create their OWN life in stead of the life of some one else

I am so happy when I see women grow and I even get more happier when I receive mails of gifts from women who do not struggle any more with their low self esteem, their craving for sugar, their feeling small of feeling abandoned. I really enjoy watching women transform!

Women come to me me when they have tried everything. They have been to workshops, have been in therapy or have used pills. It did not work. And exactly then, they hear about me, the women empowerer. I know how it is like to be not appreciated, to be small, to feel not enough and to always say yes. I know how it feels to be attacked because you are different, to long for sugar so there is no need to feel and to be cut off from the ones you love the most. Next to this I am enormously curious about how our brain works. Why do we do things we always do when we don’t want to do them and what is the role of our brain in it?

And exactly here is the point where RTT comes in. In RTT we use alpha brainwaves. These brainwaves we used to have when we were a small child and are the brainwaves where we are very receiving. When we were a small child we said to everything Yes and that is why we struggle in our present. In RTT we say Yes to what you really want and we CTRL ALT DEL what you don’t want anymore. I have seen women transforming from anxious to self assured, from insecure to super secure and from craving for sugar to being indifferent for sugar.

I work in company and 1-on-1 in Breda. I also give online 1-on-1 RTT sessions through Zoom.

Don’t hesitate any longer, of stay insecure of procrastinate. Contact me and create the life you desire! Mail me!

Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *