Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders
Leven zonder stress

Workshop Zelfvertrouwen krijgen, hebben en houden!

Door: Esther Zwaal

Totaal aantal plaatsen: 0 (0 Left:)
Toevoegen aan je agenda:

Datum en tijd:

9 november 2019 13:00 - 16:00

Locatie van het evenement:

Rucphen

Deel dit evenement:

Beschrijving

Ken jij dat ook?

Je bent een sterke vrouw. Je weet wat je wilt en je weet wat je niet wilt.

En toch loop je te vaak tegen je eigen onmacht aan om dingen bij jezelf echt structureel te veranderen!

Je hebt  toch weer ja gezegd tegen iets of iemand, of toch een zak met drop of chips opgegeten of je ondanks al je voornemens toch opzij laten zetten.

Terwijl je je werkelijk had voorgenomen om het vandaag anders te doen. Je wist hoe je het moest doen. Je had een goed gesprek gehad met jezelf. En je ging desondanks de mist in. Het lijkt wel alsof er iets in jou sterker is dan jouw logische brein. En dat is ook zo!

We komen er dankzij de neurowetenschappen, epigenetica en quantumfysica steeds meer achter dat onze gedachten in ons bewuste deel van ons brein en in ons onbewuste deel van ons brein gelijk moeten zijn om het leven te leven wat we graag willen. Als ze dat niet zijn dan gaan ze ons tegenwerken. Je wilt bijvoorbeeld je de hele dag goed en zeker voelen en onafhankelijk van meningen van anderen zijn maar toen iemand iets ‘naars’ tegen je zie,  maakte je dat de hele dag onzeker.

Gelukkig weten we nu dankzij de wetenschap hoe je de gedachten en patronen in je onbewuste brein kunt veranderen waardoor deze dezelfde worden als in je logische, bewuste brein! En dat maakt precies het verschil! Zo kun je zelfvertrouwen krijgen, hebben en heel belangrijk houden!

In de workshop Zelfvertrouwen krijgen, hebben en houden! werk je een dagdeel met  gelijkgestemde vrouwen aan jouw eigenwaarde en aan jouw zelfvertrouwen. Ik ga ervoor zorgen dat je precies weet:

  • hoe het zit met ons zelfvertrouwen in ons brein
  • wat maakt dat je je zelfvertrouwen (soms) kwijt raakt
  • hoe het komt dat je jezelf tegenwerkt 
  • hoe je je hervonden zelfvertrouwen kunt behouden
  • hoe je zorgt dat je moeiteloos doet wat je jezelf hebt voorgenomen.  

Vrolijkheid, ontspanning en ervaren staan in deze workshop centraal! Ik maak gebruik van de meest recente ontdekkingen uit de wetenschap en van mijn ervaring met het werken met honderden vrouwen. Tot slot maak ik gebruik van de Rapid Transformational Therapy methode waarbij we oude patronen verwijderen en nieuwe patronen eigen maken. RTT is een gloednieuwe methode met ongelooflijk goede resultaten. De methode is snel en effectief. Tijdens de workshop zal ik ook een groepssessie doen van RTT waardoor je inzicht krijgt en  je stralend van zelfvertrouwen naar huis zult gaan.

Ik heb er ongelooflijk veel zin in en zie je heel graag!

Hartelijke groet,

Esther

PS Ik hou van tevreden, blij en gelukkige klanten. Dus als jij dat niet bent tijdens mijn event. Dan kun je dat aangeven en krijg je je geld (min de gemaakte kosten) terug! Zonder toelichting!

Event ligt achter ons