Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders

Stoppen met jezelf te kort te doen! In 3 stappen naar een gezonde relatie met jezelf!

Door: Esther Zwaal

Totaal aantal plaatsen: 4
Toevoegen aan je agenda:

Datum en tijd:

17 november 2019 10:00 - 13:00

Locatie van het evenement:

Rucphen

Deel dit evenement:

Beschrijving

Ik heb maar een doel: Dat vrouwen in Nederland en in België stralen. Dat ze stralen van blijdschap, van tevredenheid en van liefde.

Weet je wat het tegenovergestelde is van liefde? Dat is angst.

Angst doet heel veel met ons! Veel te veel vind ik.

Angst zorgt ervoor dat

  • we niet iets nieuws gaan proberen
  • we iets gaat uitstellen
  • we ons niet uitspreken
  • we conflicten of meningsverschillen uit de weg gaan
  • we ons moeiteloos aanpassen aan anderen

Maar waar blijven wij dan? Waar blijf jij dan? Ben jij dan nog wie je echt bent of weet je eigenlijk al niet meer wie je bent?

Weet jij eigenlijk of en wanneer je jezelf te kort doet? Vaak is dat best lastig omdat het een ingeslepen patroon is.

Gisteren nog sprak ik met een van mijn klanten Jeanette. Zij had behoorlijk last van ‘druk in het hoofd zijn’. Ze bleef maar malen en allerlei zaken invullen en die weer verder uitwerken. Ze zat echt vast in het ‘druk in het hoofd zijn’. Hierdoor zorgde ze niet meer goed voor zichzelf en had ze een vertekend beeld van zichzelf gecreëerd. “Zo ben ik nu eenmaal”. Nee, zo ben je geworden maar zo ben je niet. Heb jij ooit wel eens een baby gezien die “druk in het hoofd was”? Nee toch? We worden niet zo geboren. De interpretaties die geven aan gebeurtenissen in ons leven zorgen ervoor dat we zijn geworden wie we nu zijn. Jeanette vond het lastig. Ik vroeg haar of ze er gelukkig van werd, van dat ‘druk in het hoofd zijn’. Haar antwoord was kort en krachtig. “Nee, zeker niet!”
En dan ben ik blij want dat is een belangrijk moment voor jezelf, want je kunt al zo lang ergens mee zitten maar pas als jij echt overtuigd bent dat je het anders wilt, dat je misschien niet precies weet hoe, maar wel echt zeker weet dat je het anders wilt, dan kan de transformatie starten. Dan ben je er echt klaar voor.

En precies dat gaan we doen in deze workshop, ik ga samen met jou ervoor zorgen dat jij gaat transformeren zodat jij stopt met jezelf te kort te doen:

  • We starten met kijken naar hoe het komt dat we gedrag hebben waarmee we onszelf te kort doen. We gaan op zoek waarom jij te veel eet, of waarom jij te veel ja zegt, of waarom jij  dingen niet durft te zeggen etc.
  • Dan gaan we kijken naar de regels van ons brein en hoe die regels ons gedrag beïnvloeden.
  • Vervolgens bespreken we met elkaar wat een gezonde relatie met jezelf eigenlijk is en met welke 3 stappen je die kunt bereiken.
  • Daarna doen we een groeps Rapid Transformational Therapy Sessie waardoor jij precies inzicht krijgt in wat maakt dat jij jezelf te kort doet en zorgen we ervoor dat jouw hersenen precies weten wat nodig is om te stoppen met jezelf te kort te doen.
  • We eindigen met het bekrachtigen van de gezonde relatie met jezelf door o.a. een eigen 3 stappenplan te maken.

Deze workshops zijn transformerend, vernieuwend en vooral heel ontspannen. We lachen met elkaar, we vinden herkenning en de kennis en het inzicht dat nodig is om nu echt te stoppen met het jezelf te kort te doen!

Wil jij stoppen met jezelf te kort te doen? Heb je al van alles geprobeerd maar is nog niets gelukt, schrijf je dan in! Dan gaan we er samen voor zorgen dat ht nu echt gebeurt!

Hartelijke groet,

Esther

PS deze workshop is ook te volgen op  woensdagochtend 13 november van 09:00 – 12:00

Event ligt achter ons