Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders

VOL 3-maanden programma: Leven zonder stress ‘Stop de stille insluiper’

Leven met gezonde stress

Datum van het evenement:

6 maart 2020

Tijd van het evenement:

09:00

Locatie van het evenement:

Rucphen

Ben jij toe aan een leven zonder stress? 

Stress maakt meer kapot dan je lief is! Het zorgt ervoor dat je immuunsysteem uitschakelt, het zorgt er ook voor dat je analytische, logische en overzicht houdende delen van je hersenen uitgeschakeld worden en het zorgt ervoor dat je gaat aankomen. Stress is echt een insluiper, een ongewenste! Hij komt namelijk binnen, veel te vaak,  zonder dat je het bewust bent. 

Hoe herken je eigenlijk dat je stress hebt? Dat vraagt om luisteren naar de signalen van je lijf. Welke?

 • Verhoogde hartslag
 • Spanning in je schouders en 
 • Hoge ademhaling

zijn er zo maar een paar die jou kunnen vertellen dat je last van stress heb. Als je het constateert begin dan eens te denken aan iets wat je plezier heeft gegeven, aan iets waar je blij van werd en let dan op de reactie van je lijf.

Want nu je weet dat stress veel meer kapot maakt dan je lief is, is dit toch het moment om los te komen van stress?

Uiteraard wil ik je er heel graag bij helpen. En omdat je niet de enige bent die stress ervaart, heb ik programma gemaakt dat ervoor zorgt dat

 • je gedag kan zeggen tegen de ongezonde stress, die nare insluiper en
 • wat er voor zorgt dat je veel ontspannender, vanuit veel meer zekerheid, zelfvertrouwen en rust gaat leven.

Het doel van het programma is dat je gaat leven zoals het bedoeld is, als een Stralende Vrouw. 

Ben jij eraan toe om het anders te gaan doen en te gaan leven met gezonde stress? Neem dan deel aan het 3 maanden programma.

In dit 3-maanden programma werken we op een bijzondere en intensieve manier:

 1. We starten met een workshop van 4 uur waarin je in een kleine groep leert hoe je brein en hoe deze twee met elkaar samenwerken. Je leert te luisteren naar je lijf en signalen van je lijf dat je stress krijgt direct, of bijna direct, te herkennen.
 2. Daarna krijg je een 1-op-1 Rapid Transformational Therapy sessie van 1,5 tot 2 uur. Tijdens deze sessie achterhalen we exact wat maakt dat jij leeft met stress. Ook leggen we de basis voor een leven zonder stress.
 3. Daarna krijg je een 1-op-1 telefonische coaching van 0,5 uur. Hierin bespreken we de resultaten van jouw RTT sessie.
 4. Daarna hebben we met elkaar een online masterclass van 1 tot 1,5 uur. Hierin bespreken we met elkaar wat goed gaat en leren we met en van elkaar.
 5. Dan hebben we een tweede workshop van 4 uur waarin we leren wat je kunt doen om te leven zonder stress. We gaan in op de kracht van onze eigen gedachten en hoe gedachten ons handelen EN onze werkelijkheid bepalen.
 6. Tot slop hebben we onze tweede masterclass  die in het teken staat van het blijvend succes van een leven zonder stress.

Dus een behoorlijk intensief programma: we zien elkaar live 3 keer en virtueel 3 keer. We gebruiken het nieuwste van het nieuwste uit de breinwetenschappen om te zorgen voor blijvende gewoontes in jouw verdere leven zonder stress.

We starten op 6 maart 2020 en het belooft een fantastische reis te worden

Ik zou je heel graag willen helpen om te zorgen dat stress jou niet klein krijgt!

Hartelijke groet,

Esther

PS. Stress is een ongewenste insluiper. Het neemt weg waar je van houdt: je gezondheid, je slimheid en je prachtige lichaamsvormen. Wil jij de insluiper ook stoppen? Aarzel dan niet. Investeer in jezelf! Een leven zonder stress is ook voor jou mogelijk!

Event ligt achter ons

Locatie van het evenement:

Door: Esther Zwaal

 • Rucphen
 • Rucphen

Event Schedule Details

 • 6 maart 2020 09:00 - 13:00
Deel dit evenement:
Toevoegen aan je agenda: