Vind een programma, workshop of lezing die in jouw agenda past!

Wist je dat……

Een succesvolle vrouw ook onzekerheid, angsten en belemmerende overtuigingen kent?

Zij wordt hierdoor echter niet beperkt om succesvol te zijn! Zij gaat er anders mee om dan de meeste vrouwen! Zij heeft geleerd om moeiteloos de juiste resultaten te bereiken op precies de juiste momenten? Niet eenmalig maar keer op keer!!!

Wil jij dit ook? Doe dan mee aan de workshop over groeien in jouw zelfvertrouwen!

Groeien zelfvertrouwen. Doen wat je echt wilt doen! Niet langer uitstellen! Dat is wat ik je gun en wat we in mijn meeste recente transformerende workshop gaan doen! Doe je mee?

Ik heb veel vrouwen geholpen om deze stap te zetten. Dit zijn resultaten die mogelijk zijn:

review Peter
Ik ben gestopt met roken!

Ik vind de Rapid Transformational Sessie met Esther echt een wonder. Ik ging naar Esther, omdat ik worstelde met twee dingen: mijn geen zin in de sportschool hebben en mijn ongewenst snacken.

Ik wilde weer zin hebben in de sportschool en ik wilde minder snacken, omdat dat goed is voor mijn gezondheid. Ik ga sinds mijn bezoek aan Esther 2 à 3 keer per week naar de sportschool en ben nu dus echt mijn abonnement aan het gebruiken terwijl ik er hiervoor niets mee deed. Ik ga nu naar de sportschool zonder dat ik mezelf er heen moet sturen. Ik ga omdat ik er echt zin in heb!

Als het gaat om het snacken is het echt net zo fantastisch. Ik snack eigenlijk niet meer. De kast waar al het ‘lekkers’ inzit blijft dicht. En ik doe het zonder moeite. Het is voor mij echt een wonder.

Het is precies wat ik wilde en eerlijk is eerlijk het is veel meer dan ik verwachtte. Wie gelooft het nu dat je in 1,5 uur en door het 21 dagen luisteren naar een 15 minuten durende opname van Esther dit resultaat kan bereiken? Ik voel me super goed en ben zo enorm blij dat ik nu ‘gewoon’ naar de sportschool ga en niet meer snack.

Esther is een super blije en enthousiaste vrouw. Ze is wijs, geïnteresseerd en stelt je enorm op het gemak. Hypnose klinkt als iets engs, maar in een Rapid Transformational Sessie merk je eigenlijk niet dat het hypnose is. Je kan gewoon praten met Esther en de controle blijven houden. Er is niets engs aan, integendeel. Ik ben supersnel veranderd op de punten die voor mij belangrijk waren. Wanneer iemand mij vertelt dat hij of zij al heel lang worstelt met iets, adviseer ik hem of haar om direct een afspraak met Esther te maken voor een Rapid Transformational Sessie. Esther zorgt ervoor dat je stopt met wat je niet wil doen en toch blijf doen en dat je start met dat wat je juist wel wilde maar niet deed! In 1 gesprek!

De kast waar al het lekkers inzit blijft dicht
Ik ga naar de sportschool en ben gestopt met snacken, echt een wonder! Andrea, docent basisschool

Ik had sinds mijn kinderjaren een enorme angst voor muizen. Die angst heeft echt een impact op mijn leven gehad. Als ik bijvoorbeeld met mijn kinderen naar een filmpje zat te kijken en er was opeens een muis in beeld, dan was ik letterlijk vertrokken. Als ik aan het hardlopen was en ik dacht dat ik een muis hoorde of zag, draaide ik direct om en rende zo snel mogelijk naar huis.  Ik heb er alles aan gedaan om ‘normaal’ te reageren op muizen maar niets hielp. Totdat ik bij Esther ben geweest.

Tot mijn stomme verbazing kan ik nu naar een filmpje kijken en attenderen mijn kinderen me erop dat er een muis te zien is. Ik merk het eigenlijk niet eens op. Ik ben al naar een tuincentrum geweest, waar ik voorheen eigenlijk niet meer naar toe durfde, en heb nu zelfs naar de dozen met plaatjes van muizen erop staan te kijken. Het klinkt misschien als heel normaal, maar dat was het voor mij echt niet. Ik was echt als de dood. En nu reageer ik ’normaal’.

Ik ben daar enorm blij mee, maar ben er vooral enorm door verrast. Want eerlijk gezegd geloofde ik er niet echt in: in 1 sessie van mijn angst afkomen. En toch is dat precies wat er gebeurd is. Ik moest natuurlijk wel 21 dagen naar een audio opname luisteren van 17 minuten, maar dat deed ik voor het slapen en ik sliep er ook nog eens kei goed door. Als ik zie hoeveel last ik, en mijn gezin, van mijn angst hadden en hoe vrij ik nu ben, kan ik het echt iedereen aanraden die ook last heeft van een angst of iets anders waar je al veel te lang mee worstelt. Esther is super goed in wat ze doet, ze is aardig, geïnteresseerd in je en zorgt dat je je thuis voelt bij haar. Het allerbelangrijkste is natuurlijk: Esther verandert je supersnel.

Een Rapid Transformational Sessie met Esther doe je als je alles gedaan en geprobeerd hebt.. of eerder natuurlijk.

In 1 sessie van mijn muizen angst af! Wilma / eigenaar kapsalon

Wat een genot om in zo’n weinig tijd zo veel kennis en inzichten te krijgen. Esther is een lieve en wijze vrouw die precies weet hoe ze mij kon bereiken! Chapeau!

Speedcoaching: Wauw! Jacqueline / eigenaar garage

Esther weet wat turbulenties, angsten en onzekerheid kunnen doen met je leven en je leiderschap. Zij is in staat om alles wat je blokkeert helder te krijgen en om te zetten in flexibiliteit, stevigheid en rust. Zij weet wat een stralende vrouw stralend maakt!

Esther kent de geheimen en deelt ze graag Michele / eigenaar apotheek Drechtsteden

Door Esther ben ik overeind gebleven in een periode waarin ik normaal omgevallen zou zijn. Door het werken met Esther heb ik zoveel vertrouwen en rust gekregen. Ik weet nu precies wat nodig is om het beste uit mezelf naar boven te halen ook als de omstandigheden niet zo fijn zijn. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn leven!

Uiteindelijk hervond ik mijn eigen kracht Ayfer / Merba

“Wat heb ik gestrubbeld met mijn omgeving! Zonde van mijn tijd! Door het werken met Esther heb ik ontdekt dat ik mijn eigen leven kan vormgeven. Precies zoals ik het wil. Ik ben veel blijer en gelukkiger dan ik voorheen was en doe de dingen die ik doe met plezier.”

Eindelijk een einde aan de struggle! Ellen / Apotheker in Maastricht

Esther wist precies wat ik nodig had om veel succesvoller te zijn dan ik was. Ze gaf me de juiste feedback en vooral inzicht en wijsheid waardoor ik in korte tijd stappen heb gezet die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden!

Heerlijk, al die praktische wijsheid Jacqueline / UWV

Over Esther Zwaal

Esther Zwaal heeft 25 jaar ervaring als leider, trainer en coach. Ruim 13 jaar geleden heeft ze haar eigen bedrijf BeterLerenWerken opgericht waarmee ze organisaties en leiders helpt om veel succesvoller te zijn door het onzichtbare zichtbaar en bespreekbaar te maken. Esther is sinds oktober een officieel erkend Rapid Transformational Theray Therepeut. Ze is de 13e in Nederland!!!

Veel van haar klanten hebben onder haar begeleiding geleerd om moeiteloos succesvol te zijn. Zij functioneren hierdoor met veel meer plezier, rust en stabiliteit.

Ik heb een vraag of opmerking
 
Voornaam
E-mailadres*
Mijn vraag / opmerking
dit veld niet invullen s.v.p.

Laatste nieuws

Blog stress

Stress is het niet waard

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen wat maakt dat je stress gewoonweg niet moet willen hebben. Het is het niet waard! Natuurlijk is het vervelend als je geliefde iets vervelends tegen je zegt, of dat je collega weer eens geen koffie haalt of dat je een deadline hebt. Maar met of zonder stress […]

stress de ongewenste insluiper

Stress: de ongewenste insluiper

Uit onderzoek blijkt dat een gemiddeld mens, dus jij en ik, gemiddeld 70% van onze tijd stress hebben. Mensen werden met draadjes aan meters en computers gehangen, door scans gehaald en dan bleek dat ze gemiddeld 70% van de dag stress hebben. Is dat dan zo erg, Esther? Zou je je kunnen afvragen? Ja dat […]

Esther Zwaal

Artikel over mij van Marisa Peer

Marisa Peer heeft op haar website over mij geschreven. Yeah. Zo trots erop. Marisa heeft mij getraind tot RTT Therapist, de 11e in Nederland.  Lees hier het uitgebreide artikel.

Zie de laatste berichten