Vind een mastermind, workshop of lezing die in jouw agenda past!

Events

Wil jij Esther ontmoeten? Hier is een lijst met de workshops, masterminds en lezingen van Esther.
Wanneer je niet in de gelegenheid bent om bij een van deze events te zijn, kun je Esther ook virtueel ontmoeten. Maak een afspraak met haar wanneer het jou het beste uitkomt.

Wist je dat……

Een succesvolle vrouw ook onzekerheid, angsten en belemmerende overtuigingen kent?

Zij wordt hierdoor echter niet beperkt om succesvol te zijn! Zij gaat er anders mee om dan de meeste vrouwen! Zij heeft geleerd om moeiteloos de juiste resultaten te bereiken op precies de juiste momenten? Niet eenmalig maar keer op keer!!!

Wil jij dit ook? Doe dan mee aan het 1 daags event Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders op 29 juni

Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders is een 1-daagse training waarin je alles leert om moeiteloos een succesvolle stralende leider te zijn. Je leert de in's en out's van de geheimen van succesvolle stralende vrouwen. Bovendien krijg je ook handvatten aangereikt om daadwerkelijk moeiteloos precies de juiste resultaten op de juiste momenten te halen. Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders heeft een theoretische basis gecombineerd met een ijzersterk praktisch inzicht in organisatorisch en menselijk handelen.

Ik heb veel vrouwen geholpen om deze stap te zetten. Dit zijn resultaten die mogelijk zijn:

Wat een genot om in zo’n weinig tijd zo veel kennis en inzichten te krijgen. Esther is een lieve en wijze vrouw die precies weet hoe ze mij kon bereiken! Chapeau!

Speedcoaching: Wauw! Jacqueline / eigenaar garage

Esther weet wat turbulenties, angsten en onzekerheid kunnen doen met je leven en je leiderschap. Zij is in staat om alles wat je blokkeert helder te krijgen en om te zetten in flexibiliteit, stevigheid en rust. Zij weet wat een stralende vrouw stralend maakt!

Esther kent de geheimen en deelt ze graag Michele / eigenaar apotheek Drechtsteden

Door Esther ben ik overeind gebleven in een periode waarin ik normaal omgevallen zou zijn. Door het werken met Esther heb ik zoveel vertrouwen en rust gekregen. Ik weet nu precies wat nodig is om het beste uit mezelf naar boven te halen ook als de omstandigheden niet zo fijn zijn. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn leven!

Uiteindelijk hervond ik mijn eigen kracht Ayfer / Merba

“Wat heb ik gestrubbeld met mijn omgeving! Zonde van mijn tijd! Door het werken met Esther heb ik ontdekt dat ik mijn eigen leven kan vormgeven. Precies zoals ik het wil. Ik ben veel blijer en gelukkiger dan ik voorheen was en doe de dingen die ik doe met plezier.”

Eindelijk een einde aan de struggle! Ellen / Apotheker in Maastricht

Esther wist precies wat ik nodig had om veel succesvoller te zijn dan ik was. Ze gaf me de juiste feedback en vooral inzicht en wijsheid waardoor ik in korte tijd stappen heb gezet die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden!

Heerlijk, al die praktische wijsheid Jacqueline / UWV

Dit is wat je gaat leren tijdens het 1 daagse Event Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders

Leer hoe je ‘fearless’ je leven kunt leven

Leiderschap is meer dan weten waar je naar toe wilt. Het is lef hebben en angsten en onzekerheden laten voor wat ze zijn. Je leert wat je kunt doen om daadwerkelijk leiding te nemen zowel in je team als in je leven, zodat je kunt starten met jouw magische leven.

Leer wat jij nodig hebt om een succesvolle leider te zijn

Wat onderscheidt een succesvolle leider van een minder succesvolle leider? En hoe komt het toch dat stralende vrouwen zo succesvol zijn?En wat maakt dat de ene sterke vrouw wel succesvol is en de andere niet? Je krijgt inzicht in de mindset van een succesvolle stralende leider en weet precies op welke punten die zich onderscheidt van jouw mindset.

Leer de handvatten toe te passen om daadwerkelijk moeiteloos de juiste resultaten op de juiste momenten te halen

Het creëren van de resultaten die je wilt, lijkt op magie. Tenzij je de methode en de handvatten kent en deze kunt toepassen. Het zijn geheimen van Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders die ik met je ga delen. Bovendien ga je ze al of niet herkennen bij jezelf en er mee oefenen zodat je er mee aan de slag kunt in jouw leven! Hierdoor kun je de potentie die in jou zit, daadwerkelijk volledig gaan benutten!

Bonussen

Bonus :1 Het boek “De 7 geheimen van Stralende Vrouwen – Ontdek hoe het onzichtbare jou zichtbaar maakt of onzichtbaar houdt”

Aan het eind van het 1-daags event wordt het eerste exemplaar van het boek "De 7 geheimen van Stralende Vrouwen - Ontdek hoe het onzichtbare jou zichtbaar maakt of onzichtbaar houdt" overhandigd aan een Stralende Succesvolle Vrouw. Als bonus krijg jij dit inspirerende leer & doe boek cadeau! Ter waarde van € 21,97

Bonus 2: Werkboek

Mooi uitgevoerd werkboek welke precies de dag volgt zodat je aantekeningen kunt maken, inzichten op kunt schrijven en jou een kant en klaar actieplan voor de komende 30 dagen gaat geven. Hierdoor heb je ook na het event alles bij de hand om ervoor te zorgen dat je moeiteloos jouw persoonlijke doel gaat halen! Ter waarde van € 29,95

Bonus 3: Coachingsessie

Een persoonlijk coachingsessie van 30 minuten, waarin je de succesvolheid van jouw eigen leiderschap onder de loep neemt. Ter waarde van € 147,--

Meld je hier direct aan

De investering voor dit 1-daags event bedraagt op dit moment € 247,-- in plaats van € 497,--. Je krijgt dus een tijdelijke vroegboek bonus van € 250,--. De investering is exclusief BTW.

Wat kan meedoen aan het 1-daags event Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders je opleveren?

 • Je zult resultaten in je leven gaan manifesteren die je zullen verrassen
 • Je gaat met veel meer rust en stabiliteit in je leiderschap staan
 • Je angsten en onzekerheden zullen geen rol meer in je leven spelen
 • Je weet precies wat je moet doen om moeiteloos te stralen ook als het even tegenzit
 • Je krijgt nog meer zin om te doen waar je goed in bent!

Over Esther Zwaal

Esther Zwaal heeft 25 jaar ervaring als leider, trainer en coach. Ruim 11 jaar geleden heeft ze haar eigen bedrijf BeterLerenWerken opgericht waarmee ze organisaties en leiders helpt om veel succesvoller te zijn door het onzichtbare zichtbaar en bespreekbaar te maken. 

Veel van haar klanten hebben onder haar begeleiding geleerd om moeiteloos succesvol te zijn. Zij functioneren hierdoor met veel meer plezier, rust en stabiliteit.

 

Voor wie is het 1-daags event Stralende Vrouwen Succesvolle Leiders het meeste geschikt? SVSL is geschikt voor jou als je:

 • Een sterke vrouw bent die trots is op wat je op dit moment bereikt hebt en weet dat je veel succesvoller kan zijn dan je nu bent
 • Je bent soms of vooral super zeker bent en je bent klaar met  je momenten/periodes van onzekerheid, onrust of instabiliteit
 • Je wilt het beste uit jezelf halen
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen beslissingen
 • Je bent leergiering en actiegericht
 • Je bent helemaal klaar om een Stralende Succesvolle Vrouw te zijn

Meld je hier aan

De investering voor dit 1-daags event bedraagt op dit moment € 247,-- in plaats van € 497,--. Maak gebruik van de vroegboek bonus van € 250,--. De investering is exclusief BTW. Het event zal plaatsvinden in de omgeving van Breda.

Ik heb een vraag of opmerking
 
Voornaam
E-mailadres*
Mijn vraag / opmerking
dit veld niet invullen s.v.p.

Laatste nieuws

Dan weer stabiel en dan weer instabiel

Ken je dat? Soms voel je je hartstikke zeker. En soms ook helemaal niet. Soms zeg je precies wat je wilt zeggen en soms zeg je niets. Soms eet je de hele dag gezond en soms ook helemaal niet. Soms zegt iemand iets tegen je en heb je er geen last van en soms loop […]

Super snelle transformaties: het kan!

Ik hou van veranderen. Ik hou van het veranderen van oude patronen en van het aanleren van nieuwe patronen. Ik hou van het sterker maken van vrouwen en het reduceren van hun onzekerheid, angsten en minderwaardigheidsgevoelens. Ik doe niets liever dan vrouwen helpen om het leven te leiden wat ze echt willen leiden. En dat […]

Via je hersenen verbonden zijn met computers!

Het is de droom van de oprichter van Tesla om mensen te koppelen met computers en ‘mobile devices’. Via een chip in je hersens hoef je niet meer met je handen je computer aan te raken om je bankzaken te regelen of om je gordijnen te openen, je hoeft er alleen aan te denken en […]

Zie de laatste berichten