Vind een mastermind, workshop of lezing die in jouw agenda past!

Wist je dat……

Een succesvolle vrouw ook onzekerheid, angsten en belemmerende overtuigingen kent?

Zij wordt hierdoor echter niet beperkt om succesvol te zijn! Zij gaat er anders mee om dan de meeste vrouwen! Zij heeft geleerd om moeiteloos de juiste resultaten te bereiken op precies de juiste momenten? Niet eenmalig maar keer op keer!!!

Wil jij dit ook? Doe dan mee aan de workshop over groeien in jouw zelfvertrouwen!

Groeien zelfvertrouwen. Doen wat je echt wilt doen! Niet langer uitstellen! Dat is wat ik je gun en wat we in mijn meeste recente transformerende workshop gaan doen! Doe je mee?

Ik heb veel vrouwen geholpen om deze stap te zetten. Dit zijn resultaten die mogelijk zijn:

Ik had sinds mijn kinderjaren een enorme angst voor muizen. Die angst heeft echt een impact op mijn leven gehad. Als ik bijvoorbeeld met mijn kinderen naar een filmpje zat te kijken en er was opeens een muis in beeld, dan was ik letterlijk vertrokken. Als ik aan het hardlopen was en ik dacht dat ik een muis hoorde of zag, draaide ik direct om en rende zo snel mogelijk naar huis.  Ik heb er alles aan gedaan om ‘normaal’ te reageren op muizen maar niets hielp. Totdat ik bij Esther ben geweest.

Tot mijn stomme verbazing kan ik nu naar een filmpje kijken en attenderen mijn kinderen me erop dat er een muis te zien is. Ik merk het eigenlijk niet eens op. Ik ben al naar een tuincentrum geweest, waar ik voorheen eigenlijk niet meer naar toe durfde, en heb nu zelfs naar de dozen met plaatjes van muizen erop staan te kijken. Het klinkt misschien als heel normaal, maar dat was het voor mij echt niet. Ik was echt als de dood. En nu reageer ik ’normaal’.

Ik ben daar enorm blij mee, maar ben er vooral enorm door verrast. Want eerlijk gezegd geloofde ik er niet echt in: in 1 sessie van mijn angst afkomen. En toch is dat precies wat er gebeurd is. Ik moest natuurlijk wel 21 dagen naar een audio opname luisteren van 17 minuten, maar dat deed ik voor het slapen en ik sliep er ook nog eens kei goed door. Als ik zie hoeveel last ik, en mijn gezin, van mijn angst hadden en hoe vrij ik nu ben, kan ik het echt iedereen aanraden die ook last heeft van een angst of iets anders waar je al veel te lang mee worstelt. Esther is super goed in wat ze doet, ze is aardig, geïnteresseerd in je en zorgt dat je je thuis voelt bij haar. Het allerbelangrijkste is natuurlijk: Esther verandert je supersnel.

Een Rapid Transformational Sessie met Esther doe je als je alles gedaan en geprobeerd hebt.. of eerder natuurlijk.

In 1 sessie van mijn muizen angst af! Wilma / eigenaar kapsalon

Wat een genot om in zo’n weinig tijd zo veel kennis en inzichten te krijgen. Esther is een lieve en wijze vrouw die precies weet hoe ze mij kon bereiken! Chapeau!

Speedcoaching: Wauw! Jacqueline / eigenaar garage

Esther weet wat turbulenties, angsten en onzekerheid kunnen doen met je leven en je leiderschap. Zij is in staat om alles wat je blokkeert helder te krijgen en om te zetten in flexibiliteit, stevigheid en rust. Zij weet wat een stralende vrouw stralend maakt!

Esther kent de geheimen en deelt ze graag Michele / eigenaar apotheek Drechtsteden

Door Esther ben ik overeind gebleven in een periode waarin ik normaal omgevallen zou zijn. Door het werken met Esther heb ik zoveel vertrouwen en rust gekregen. Ik weet nu precies wat nodig is om het beste uit mezelf naar boven te halen ook als de omstandigheden niet zo fijn zijn. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn leven!

Uiteindelijk hervond ik mijn eigen kracht Ayfer / Merba

“Wat heb ik gestrubbeld met mijn omgeving! Zonde van mijn tijd! Door het werken met Esther heb ik ontdekt dat ik mijn eigen leven kan vormgeven. Precies zoals ik het wil. Ik ben veel blijer en gelukkiger dan ik voorheen was en doe de dingen die ik doe met plezier.”

Eindelijk een einde aan de struggle! Ellen / Apotheker in Maastricht

Esther wist precies wat ik nodig had om veel succesvoller te zijn dan ik was. Ze gaf me de juiste feedback en vooral inzicht en wijsheid waardoor ik in korte tijd stappen heb gezet die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden!

Heerlijk, al die praktische wijsheid Jacqueline / UWV

Over Esther Zwaal

Esther Zwaal heeft 25 jaar ervaring als leider, trainer en coach. Ruim 13 jaar geleden heeft ze haar eigen bedrijf BeterLerenWerken opgericht waarmee ze organisaties en leiders helpt om veel succesvoller te zijn door het onzichtbare zichtbaar en bespreekbaar te maken. Esther is sinds oktober een officieel erkend Rapid Transformational Theray Therepeut. Ze is de 13e in Nederland!!!

Veel van haar klanten hebben onder haar begeleiding geleerd om moeiteloos succesvol te zijn. Zij functioneren hierdoor met veel meer plezier, rust en stabiliteit.

Ik heb een vraag of opmerking
 
Voornaam
E-mailadres*
Mijn vraag / opmerking
dit veld niet invullen s.v.p.

Laatste nieuws

Saboteer jij jezelf bewust of onbewust?

Iedereen saboteert zichzelf! De vraag is Doe je het bewust? Dat is de vraag die ik in de onderstaande video stel. Ik ben benieuwd naar je reactie. Hartelijke groet, Esther PS Je bent van harte uitgenodigd om een vrijblijvend gesprek te boeken om te kijken of ik waardevol voor jouw transformatie kan zijn!

Onze gewoontes creëren ons gedrag niet onze logica!

Heel lang heb ik gedacht dat mijn logica zou zorgen voor het door mij gewenste gedrag. Keer op keer nam ik me dingen voor met mijn logische bewuste brein omdat ik zeker wist dat het beter was. Ik zou bijvoorbeeld meer gaan bewegen omdat dat goed was voor mijn lijf, ik zou minder adrem reageren […]

2020! Het jaar waarin je stopt met jezelf te saboteren!

Elk jaar beginnen we met voornemens. We willen meer of juist minder. We willen niet of juist wel. We gaan niet of juist wel. Jij zult dat zeker en vast herkennen. We zijn daar hetzelfde in. Helaas zijn we voor het grootste gedeelte ook het zelfde in de uitkomst van onze voornemens. Slechts 1 op […]

Zie de laatste berichten