Geen categorie

2020! Het jaar waarin je stopt met jezelf te saboteren!

Elk jaar beginnen we met voornemens. We willen meer of juist minder. We willen niet of juist wel. We gaan niet of juist wel.

Jij zult dat zeker en vast herkennen. We zijn daar hetzelfde in. Helaas zijn we voor het grootste gedeelte ook het zelfde in de uitkomst van onze voornemens. Slechts 1 op de 4 voert ze echt. uit. 1 op de 4. Dat is nogal wat he?

Ik schrok daar ook van. Ook natuurlijk omdat ik het herken. Ik neem me ook zoveel dingen voor. En ik doe er relatief weinig van. Of ik moet eigenlijk zeggen. Ik deed er relatief weinig van. Ik leef steeds meer vanuit het uitvoeren van mijn voornemens. En dat komt omdat ik nu eindelijk ben gaan begrijpen hoe we er voor kunnen zorgen dat we kunnen stoppen met wat we maar herhalen en herhalen.

We nemen een abonnement op de sportschool. We gaan de eerste maand. en daarna niet meer. We doen het volgend jaar of het jaar erop dat weer en weer en weer.

Of we nemen ons voor om alleen nog maar fruit te eten in plaats van suikerachtig eten. We doen het de eerste drie dagen stik goed. En daarna niet meer. We nemen het ons steeds voor en doen het steeds niet.

We saboteren onszelf bij het leven. En dat komt omdat:

We blijven herhalen wat we niet repareren

En we repareren niet omdat we eigenlijk niet echt weten wat we moeten repareren. Gelukkig kunnen we daar nu achter komen. Niet door honderd sessies bij een psycholoog. Maar door 1 – 3 Rapid Transformational Therapy sessies. Dus door direct inzicht te krijgen in de exacte reden waarom we onszelf saboteren en daar dan gedag tegen te zeggen ontstaat er ruimte voor iets nieuws. En dat is geweldig nieuws. Het is dus wel mogelijk om in 2020 je voornemens succesvol uit te gaan voeren.

En ik ga je daarbij helpen.

Ik vertel je er later meer over…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *